Премахни рекламата
Форум   Новини oт екипа на Djagi.com   Модулите в игрите

Модулите в игрите

ЦАР 04 август 2022

Уважаеми потребители,

Отваряме тази тема по един от най-дискутираните казуси - подобряване начина на работа на "модулите". Ръководството, програмистите, админите и модераторите на Djagi.com са в непрестанно търсене на решения, но за съжаление материята е много-сложна, свързана е не само с експертно виждане за самата игра, но и с математика, теория на вероятностите, алгоритми и т.н. Към момента всички модули са резултат на страшно много работа, изчисления и тестове, направени са да са максимално близки до реалната игра, но ако заедно намерим начин да ги подобрим, би било прекрасно за всички!
Като най-популярен/най-игран, ще започнем с Белота. Моля за разбиране, че няма как да работим по всички игри едновременно, тъй като това ще доведе до хаос и не добри крайни резултати.
Отваряме тази тема не за ни нападате и обвинявате, а ако можем заедно да намерим решение за подобрение. Вашето мнение е изключително важно за нас, но моля Ви ако нямате конкретно предложение, да не коментирате.

---------------

Моля да изключите напълно от предположенията си следните неща:

Модулът тенденциозно ни “занулява” - това се дължи на чиста случайност и няма тенденциозни действия над дадени потребители. Същото важи и когато някой по-често печели. Печалбата е чист късмет и никога не е била манипулирана от екипа.

2. Модулът “налива” по IP адрес - дори технически е трудно постижимо, тъй като има доста потребители с динамично IP и няма как това да се отразява на печалбите на потребителите.

3.Тенденциозно зануляване на потребители закупили чипове с идеята да купуват пак - подобна манипулация би била неморална и незаконна. Екипът категорично заявява, че подобна манипулация не съществува! Манипулация също няма и ако не купувате чип!

4. Върви повече на новосъздадени профили също не отговаря на истината

5. “Налива” на никове с майсторски рейтинг. Подобни теории не отговарят дори чисто технически на статистиката с която следим всяка игра.

Предварително благодарим на всички, които ще се включат с градивни коментари!

Поздрави,
Еикипът на djagi.com


Виж по-стари
FIORE- 06 август 2022

Franki11 Преди известно време аз също повдигнах този въпрос и никой не ме отрази.
След като опонента е достигнал резултат от 151 и нагоре и ти им обявиш контра при следваща обява и вземеш контрата, играта трябва да продължи след взетата контра,а не да приключи както е в момента а,да чакаш само на капо е някак невъзможно емотикона

franki11 06 август 2022

FIORE-, според мен това е правилният начин да се продължи играта, но дали ще го обмислят не се знае.

FIORE- 06 август 2022

При продължение на играта имаш стимул и се нахъсваш да се бориш за победа ,а при обрат на резултата и победа е голям кеф.
Затова харесвам да играя белот,именно точно заради такива игри.
А в случая това няма как да се случи по сегашният регламент.

franki11 06 август 2022

В момента, правилата са такива, че ако противника води с примерно 50-60 бройки, казва една боя може и само на вале, и знае, че дори и да влезе с контра, пак е спечелил играта. Мисля, че в реална игра на белот на живо, правилата са други. Дано поработят върху това.

_ZloboMiR_ 07 август 2022

Здравейте, а възможно ли е да се разреши излизане от масата, дори тя да не е пълна? Примерно не ни допада партът, да можем да излизаме веднага, без да чакаме трети и четвърти играч или да излизаме от цялата игра.

FIORE- 07 август 2022

Franki11
Аз те разбирам напълно и силно се надявам на промяна от екипа.
_ZloboMir_
Винаги можеш да напуснеш,горе в дясно кликаш на 'Затвори' и автоматично ти излиза надпис,който гласи :
Желаете ли да напуснете ?
Натискаш,че си съгласен 'Да!

ZloboMiR_1 07 август 2022

@ FIORE-
По някаква причина с другия профил ми изписва, че не мога да публикувам два пъти подред, въпреки че Вашия пост е последен.
Така е, винаги мога да напусна, но това са излишни цъкания.

FIORE- 12 август 2022

ZloboMir_1 Това е незначителен проблем на фона на това ,което обсъжадаме с Franki11,а именно -промяната в правилата на белот в края на играта.

12 август 2022

Контра при валат не трябва да се отчита.

zzccgg 12 август 2022

Глупости!Ще си носиш отговорността.Напълно подкрепям идеята на Фиоре,както и когато има каре останалите анонси да се зачитат.

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 22 Теми: 800 Мнения: 21068
Премахни рекламата